hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sony'nin yeni Xperia'ları

    Sonynin yeni Xperiaları
    expand

    Sony Mobile Communications, Berlin’de düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2012”de yeni Sony Xperia akıllı telefon serisi modellerini ve Sony Corporation’ın ilk Xperia tablet bilgisayarını tanıttı.

    Xperia™ akıllı telefon serisinin yeni modelleri Xperia™ T, Xperia™ V ve Xperia™ J ile ilk Xperia™ tablet bilgisayarı Xperia™ Tablet S, bağlantılı eğlence dünyasında yepyeni bir dönemi başlatıyor.

    Sony Mobile Communications, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2012”de tanıttığı Sony Xperia™ serisinin yeni modelleri Xperia™ T, Xperia™ V ve Xperia™ J’nin yanı sıra Sony Corporation’ın ilk Xperia tablet bilgisayarı Xperia™ Tablet S ile eğlence, üstün teknoloji ve şık tasarım kavramlarını bir arada sunuyor.

    James Bond serisinin son filmi “Skyfall”da da kullanılan Xperia™ serisinin yeni modeli Xperia™ T, sahip olduğu Mobile BRAVIA Engine teknolojisi, mükemmel netlik sunan HD akıllı telefon ekranı ve kamerası ile NFC (Near Field Communications) Teknolojisinin sağladığı “One Touch” özelliğiyle teknolojinin sınırlarını zorluyor. Xperia™ T’nin birçok teknolojik özelliğine ek olarak süper hızlı ağ performansı sağlayan LTE teknolojisini destekleyen Xperia™ V ise suya ve toza dayanıklı tasarımıyla ön plana çıkıyor. Çarpıcı ekran boyutu ile şık bir akıllı telefon tasarımına sahip olan Xperia™ J de üstün teknoloji ve şık tasarımı, uygun maliyet ile tüketicilerine sunuyor.

    Red Dot 2011 tasarım ve EISA 2011-2012 Yılın Kameralı Cep Telefonu Ödülleri’ni kazanan Xperia™ Arc ve Xperia™ Arc S modellerinden esinlenilerek geliştirilen yeni modeller, en iyi ekran, kamera ve bağlantı özelliklerini bir araya getiren Mobile BRAVIA® Engine HD ekran teknolojisi ile akıllı telefon kavramını yeniden tanımlıyor.

    Xperia™ serisinin yeni üyeleri Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android Platorm 4.0 sürümünün tüm olanaklarını kullanıcılarıyla paylaşacak.
     
    Xperia™ NXT Serisinin İlk Tableti ile Tanışın!

    Ürün yelpazesini her geçen gün yeni teknolojiler ekleyerek genişleten Sony Mobile Communications, Xperia™ NXT ürün serisine Xperia™ tablet S’i de katarak, tablet bilgisayar dünyasına da adım atıyor. Sony’nin en iyi teknolojilerini ve Sony medya uygulamalarını bünyesinde taşıyan Xperia™ Tablet S, NDVIDIA Tegra dört çekirdekli işlemcisi ve Android işletim sistemi ile tablet dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Yeni Xperia™ Tablet S, suya dayanıklı tasarımı ve OptiContrast™ Panel ile dikkat çekiyor.

    Sony Mobile Communications Başkanı ve CEO’su Kunimasa Suzuki, “Bu yıl gerçekleştirilen IFA, Sony Mobile Communications’ın en yeni ürünlerini tüketicilerimize tanıtacağımız önemli bir kilometre taşını ifade ediyor. Xperia™ akıllı telefon serisini yeni modellerle genişletirken, Sony’nin diğer cihazları ile uyumlu bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Çünkü kullanıcılarımızın Sony eğlence dünyasına hızlıca ve kolayca adım atmalarını istiyoruz.” dedi.

    Mobil iletişim dünyası kadar günlük yaşam alışkanlıklarını da değiştirecek olan NFC Teknolojisi’nin önemini ise, “ ‘One Touch’ özelliği sayesinde, NFC Teknolojisi’ni ‘paylaşım’ın merkezine yerleştiriyoruz. Artık kullanıcılar bütünleşik NFC Teknolojisi’ne uyumlu Sony cihazları ile en hızlı ve kolay yolla müzik, fotoğraf gibi içerikleri paylaşmanın tadına varacak. Çünkü ‘One Touch’ ile bağlantı kurulacak cihazların tek bir tuşuna dokunarak paylaşmak mümkün. Bu tek tuşa dokundurarak paylaşılan teknoloji, alışılagelmiş uzun soluklu eşleşme/senkronizasyon işlemlerini geçmişte bırakıyor.” sözleriyle ifade etti.

    Sony Entertainment Network uygulamalarının tümünü bir araya getirerek, kullanıcılarına üstün bir eğlence deneyimi sunmayı hedefleyen Xperia NXT serisi, tüketicilerine “WALKMAN”, “Album” ve “Movies” uygulamaları ile Sony’nin ses, görüntü ve video dünyasındaki tüm teknolojilerini, entegre ederek sunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow